Politika privatnosti

Opšte informacije

Apotekarska ustanova Pirot privatnost korisnika shvata veoma ozbiljno. Ukoliko ste posetilac naše Veb prezentacije na internetu, želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo.

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja vaših ličnih podataka, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Za prijavljivanje na naš servis za slanje informacija putem elektronske pošte prikupljamo pojedine vaše informacije koje nam Vi omogućite za nesmetan rad servisa za slanje mejlova. Ovde spadaju sledeće informacije: ime i prezime, e-mail adresa i lokacija.

Prikupljanje informacija

Radi zaštite privatnosti, podaci iz podsetnika čuvaju se na uređaju. Imate dve mogućnosti da uništite podsetnike. Prva jeste da, koristeći aplikaciju, izbrišete podsetnike, dok je druga mogućnost da deinstalirate aplikaciju, kojom prilikom treba da potvrdite brisanje svih podataka. To znači, ukoliko smatrate da podaci iz podsetnika zadiru u Vašu privatnost, dovoljno je da obrišete sve podsetnike, ili da deinstalirate aplikaciju na opisani način. Napomena: Ako, na primer, prodajete Vaš uređaj, ukoliko postupite po nekom od navedenih postupaka, zaštitićete svoju privatnost, ako to želite da uradite, tj. ako opisane podatke smatrate svojom privatnošću.

Zaštita od zloupotrebe

Ako se izlogujete sa prozora Lojalnosti izborom odgovarajuće opcije, vratićete se na prozor za logovanje. Isto biste postigli i dodirom na sistemsko \“Back“\ dugme. Razlika je u tome što ako se izlogujete, moraćete da se logujete kasnije ponovo, ako želite pristup opciji Lojalnosti, inače to nije slučaj.

Napomena 1: Mogućnost da se ne izlogujete jeste praktičnija, ali je u smislu sigurnosti rizična. Na primer, ako izgubite uređaj, to što ste logovani moglo bi biti zloupotrebljeno.

Napomena 2: Čak i ako ste logovani, to ne znači da se podaci ne proveravaju. Dakle, ako koristite mogućnost da napustite Lojalnost, a da se pri tom ne izlogujete, ako izgubite uređaj, blokirajte Vaš nalog Lojalnosti prema postojećoj proceduri, kako bi sprečili moguće zloupotrebe.

Napomena 3: Ako prodajete uređaj, svakako se izlogujte ili deinstalirajte aplikaciju.

Ako želite da poništite elektronski nalog Lojalnosti, ukucajte u Vaš pretraživač: http://android.apotekabeograd.co.rs/ApotekaBeograd/odjavaNaloga.php i kada se stranica otvori, sledite dalja uputstva.

Upotreba informacija

Molimo da primite k znanju da Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na aplikaciji mogu sadržavati druge odredbe za koje Apoteka „Beograd“ ne može biti odgovorna.

Izmene Izjave o privatnosti

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde i u okviru aplikacije APOTEKA BEOGRAD kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju.